VÅR VISION ÄR INSPIRERA DIG ATT ÄGA DINA YTOR MED HJÄLP AV VÅR KUNSKAP & SERVICE. ATT ALLTID MÖTA DINA FÖRVÄNTNINGAR OCH MER DÄRTILL.

STYLING

Skout är en inredningsbyrå som utför uppdrag såsom inredningshjälp & homestyling/homestaging. Branschen är marknadsstyrd därför är även våra tjänster det, likväl som priseffektiva. Starka färdigheter inom inredning, estetik & konstruktion skapar ett brett utbud av tjänster.

Kunden ska hitta rätt och allra viktigast är för oss närvaron av förtroende och inspiration. Vi förmedlar prisseffektiva tjänster med erfarna inredare. När tid och/eller  kunskap inte räcker till har vi som vision att vi bli ert förstahandsval.

Ett inredningsuppdrag hos oss börjar alltid med ett första kostnadsfritt möte.

Homestyling/Home staging

En lyckad & snabb försäljning kräver välplanerad styling som riktar sig till objektets potentiella målgrupp. Vårt syfte är att skapa symmetri genom hela bostaden för att förhöja spekulantens första intryck samt öka chanserna att fler söker sig till visningen. På så sätt ökar också värdet på din bostad vid försäljning. Vi skräddarsyr kostymen för just din bostad och tar hänsyn till fastighetens kundsegment, stil & arkitektur. Självklart är vi med under hela processen från första möte till visning. Glöm inte att denna tjänst är avdragsgill.

INREDNING, Konsultation

Behöver du hjälp med inredning? Våra inredare hjälper dig med en komplett inredningsplanering, både mot privat samt offentlig miljö. Vi skräddarsyr varje styling efter kundens önskemål.

Inredning,utförande

Vill du att vi utför en makeover? Ett inredningsuppdrag hos oss börjar alltid med ett första kostnadsfritt möte hos dig där vi går igenom er vision, önskemål samt budget. Vi inkluderar möblering, färgsättning, tapeter, textilier, möbler, golv, ytskickt etc. Detta tar ungefär 1 timme och utefter det lämnar vi en offert på hur vi kan hjälpa er att nå era mål.

Tidigare referenser & portfolio visas vid möte.